De prostaat vibrator een trillende sensatie onder de anaal speeltjes

In deze korte blog gaan we in op de populairste anaal speeltje die je als man zeker uitgeprobeerd moet hebben. Prostaat stimulator zijn extra stimulerende anaal speeltjes met een L-vormig ontwerp met als doe de stimulatie van de prostaat. Naast de stimulatie van de anus en kringspier verzorgt een prostaat stimulator een masserende werking van de prostaat. Door het masseren van de prostaat wordt het hoogtepunt een stuk intenser. Vanwege deze speciale eigenschappen is een prostaat stimulator niet te vergelijken met andere vibrerende anaal speeltjes zoals een trillende buttplug.

Wat is de prostaat?

De prostaat is een klein mannelijk orgaan dat achter de endeldarm bevindt na penetratie van de anusopening. De prostaat is erogeen gevoelig voor stimulatie en heeft als functie de productie van vocht voor de sperma. Wanneer je klaarkomt trekt de prostaat als het ware samen en voel je deze op het kenmerkende schokkende gevoel. Indien de prostaat gemasseerd wordt, door een prostaat stimulator, zullen deze schokken veel intenser aanvoelen.

Prostaat stimulator of trillende buttplug

We krijgen regelmatig de vraag of een trillende buttplug te vergelijken is met een prostaat vibrator. Trillende buttplugs zijn, zoals de naam al zegt, buttplugs met een vibrerende functie. Qua vormgeving en maten komen deze dus vaak overeen met een klassieke buttplug en zijn deze vergelijkbaar met de meeste buttplugs. Naast stimulatie van de anus zijn de ontwerpen van de trillende buttplug vaak in klassieke conus vormgeving voor een uitgestrekt gevoel. Daarnaast is een trillende buttplug zowel stimulerend voor vrouwen en mannen. Dit komt omdat deze enkel de endeldarm en kringspier stimuleren tijdens gebruik. Met een prostaat vibrator is dit anders en is het ontwerp en functie gefocust op mannen en het stimuleren van de prostaat.

Hoe gebruik je een prostaat stimulator?

Net als bij alle anale speeltjes is het belangrijk om niet meteen met een grote maat te beginnen. Hierbij is de prostaat stimulator ook primair bedoelt om de prostaat te masseren en in mindere mate het strekken van de anus zoals bij een buttplug het geval is. Begin altijd rustig en gebruik altijd voldoende glijmiddel om de penetratie te versoepelen. Om de kringspier zoveel mogelijk te ontspannen kan dit het beste in een liggende houding plaatsvinden. Breng langzaam de prostaat stimulator via de anus naar binnen totdat de stop is bereikt. Eenmaal de prostaat stimulator is ingebracht kun je op de lichtste stand vibratorstand zetten. Mocht dit te weinig stimulatie opleveren kun je altijd de standen verhogen totdat de gewenste vibratiestand is gevonden.

Hoe reinig je een prostaat stimulator?

Net als met andere anale speeltjes is een prostaat stimulator erg vatbaar voor vuil en bacteriën na gebruik. Vanzelfsprekend is het de bedoeling om deze na elk gebruik te reinigen en te desinfecteren. Dit kan het beste met een desinfecterende toycleaner omdat enkel water en zeep niet voldoende is om alle bacteriën te neutraliseren. Hiernaast zorgt het gebruik van een toycleaner met desinfecterende werking dat je maar enkele minuten hoeft te wachten voordat deze volledig is opgedroogd. Is de prostaat stimulator weer helemaal droog na reiniging, dan kun je deze weer opbergen in een donkere ruimte waar geen vocht of zonlicht bij kan komen. Zo ben je verzekerd van een langere levensduur van jouw favoriete speeltje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *