Relaxen 2.0

Mijn naam is Joost, net iets anders geaard. In het dagelijks leven ben ik elektriciën en ik werk dan ook vaak onder hoge spanning met spanning. Is het een spannend beroep..nee? Niet zolang er veilig gewerkt wordt. 

Ik ben meer dan 10 jaar getrouwd met Jacqueline, mijn jeugdliefde. We zijn gelukkig getrouwd en we hebben twee kinderen gemaakt. Het kan niet op bij ons gelukkig. We zijn getrouwd, twee kinderen en een lieve hond en een mooi huis. Huisje boompje beestje. 

Is het dan normaal dat ik af en toe iets mis? Het voelt alsof we in een sleur zijn beland, al wil ik daar nog niet echt aan toegeven. Ik heb geen klagen, ook over ons seksleven niet. Wat is het dan wat ik mis? 

Een vriend van me vertelde dat hij een masturbator heeft sinds kort. Om zich even terug te trekken en even te ontspannen. Een keer wat anders dan 5 tegen 1 zei hij. Voor degene die niet weet wat 5 tegen 1 spelen is, dat is mannentaal voor aftrekken. 

Een mastubator? Ik had er nog nooit van gehoord voordat mijn vriend daar over begon. Ik heb dat niet zo laten merken, maar ben zelf op onderzoek uitgegaan. Masturbators zijn eigenlijk seksspeeltjes waar je je lid in stopt om jezelf te bevredigen. 

Het kunnen (halve) poppen zijn, maar ook een soort staaf met een gat er in. Er zijn zelfs modellen die lijken op een zaklamp, waardoor je aan de buitenkant niet ziet wat het echt is. 

Er zijn dus online aardig wat erotische shops waar je die dingen kan bestellen, compleet anoniem ook nog. Ik ben overstag, ik ga het gewoon doen. Ik heb gelukkig een eigen bankrekeningnummer met mijn eigen spaargeld. Het gaat dus qua geld niet opvallen dat ik zo’n ding heb gekocht. Ik ben er helemaal uit. Ik ga een automatische masturbator kopen. Dat is pas relaxen 2.0. De automatische masturbator schuif je er overheen en de rest gaat bijna vanzelf…nou ja, niet vergeten blijven te ademhalen. Ik ben heel erg benieuwd naar mijn ervaring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *