Schaamlip spreider kopen

Schaamlip spreider kopen?

Zou jij een schaamlip spreider kopen? Een schaamlip spreider is een spannend sexspeeltje die ervoor zorgt dat de schaamlippen gespreid worden. Natuurlijk kun je daar ook je vingers voor gebruiken, maar een speciaal speeltje ervoor gebruiken is toch eventjes iets extra’s. Het is een kinky toevoeging op jullie seksleven. Geschikt voor elke liefhebber van BDSM, maar ook is het aan te raden als je daar geen fan van bent. Het is supermakkelijk om in te brengen waarna je kan beginnen!

Wat voor varianten zijn er?

Er zijn een aantal verschillende schaamlip spreiders waaruit je kan kiezen. Elke spreider is gemaakt van siliconen en hebben vaak een geribbelde textuur voor nog meer stimulans. Over het algemeen kan je ze in drie verschillende hokjes plaatsen:

  • Met klemmen
  • Zonder klemmen
  • Met een spreidende vibrator

Hoe gebruik je zo’n schaamlip spreider?

Elke soort is een beetje ander maar over het algemeen hebben de spreiders een U-vorm, welke je in de vagina brengt. De verticale staafjes drukken de binnenkant van de schaamlippen naar buiten, zo blijft deze dus open staan. Het is wel belangrijk dat je opgewonden bent voordat je dit speeltje inbrengt. Dan is het namelijk een stuk makkelijker en minder pijnlijk. De ribbels van de spreiders zorgen voor een extra stimulans. Penetratie is ook gewoon mogelijk tijdens het dragen. Je kunt er ook nog voor kiezen om de variant met vibrator te nemen, die verwent de G-spot. De andere modellen doen dat ook, komt door de U-vorm die gevoelige plekken kan raken.

Waarom een schaamlip spreider?

Het is natuurlijk een leuke toevoeging op je seksleven. Het is een erg opwindend speeltje en stimuleert de G-spot. Het is in principe een speeltje voor iedereen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *