Sexafspraak maken

Moet je daten of een sexafspraak maken?

Je wilt een date of een sexafspraak maken, maar hoe dan? Twee mensen die elkaar ontmoeten en daten kunnen het heel snel heel goed met elkaar vinden. Dit is de naam van de vroege stadia van een relatie, het zogenaamde date proces. Als je een “date” hebt, is het nog geen relatie, het is geen Facebook-persoon en over het algemeen hebben jullie elkaar nog niet ontmoet. Of het al dan niet eindigt, is nog niet zeker. Er is bijvoorbeeld geen relatie na de eerste date, en vaak geen relatie na de tweede date. Dit moet namelijk naarmate van tijd opgebouwd worden. Je krijgt namelijk steeds meer te weten over iemand en wat diegene leuk vindt. Uiteindelijk weet je ook of diegene klikt met jou. 

De beste soorten van daten

Wie begint met klassieke filmscènes heeft het verkeerde idee van “moderne” dates. Denk bijvoorbeeld aan de geweldige man die bloemen op zijn deur zette, een vrouw als een prinses behandelde en haar minigolf deed winnen. Dit is de eerste date die veel mensen nog in gedachten hebben als ze erover praten. Maar tegenwoordig is dit niet langer de norm. Veel singles gaan nog steeds op date in restaurants, maar je hoeft niet per se op date. Zelfs Netflix en Chill vallen in de date categorie. Dit is tegenwoordig vooral onder de jongeren een hele leuke afspraak om met elkaar te hebben

Sexafspraak maken

Wat is dan geen daten?

Als je iemand ontmoet voor een ander doel dan gezelschap of seks, is dat geen daten. Een one-night-stand bespreken met iemand die u niet kent, is bijvoorbeeld geen afspraakje. Dit geldt ook als je als man gaat drinken met een lesbische vrouw. Het is pas een afspraak als er een of andere vorm van wederzijdse interesse is om elkaar te leren kennen. Zolang je geïnteresseerd bent, maakt het niet uit. Uiteindelijk merk je wel of je goed bij elkaar past en kan je de keuze maken of je verder wilt gaan daten met deze persoon. Dus wacht niet langer en stap nu in de date wereld door te gaan beginnen met daten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *